Year 1 and 2 Summer Term 2024-245 Mrs King and Mrs Bebbington

Salaraharan Saran O. 40an	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
School open from 8:40am	Internation 0 FF 0 10		later resting 0.55.0.40		late mention 0.55.0.10
9:00-9:40 (30 minutes)	Intervention 8.55-9.10 Spelling & Phonics Yr 1 Maths Mastery Yr 2 Reading activity	Phonics Yr 1 Maths Mastery Yr 2 Reading activity	Phonics Yr 1 Maths Mastery Yr 2 Reading activity	Phonics Yr 1 Maths Mastery Yr 2 Reading activity	Phonics
9:40-10:15 (35 minutes)	English	Maths Place Value	Maths Place Value	Maths Place Value	English Writing
Assembly: 10:15-10:30	Assembly Miss Whittingham	Teacher assembly	Singing assembly	Classroom assembly	
Break: 10:30-10:50					
10:50-11:55 (65 minutes)	Maths	English	English	English	Maths Mental Arithmetic
Lunch: 12:00-1:00					
Register: 1:00-1:05					
1:05-1:25 (20 minutes)	PE-indoor (50 mins)	Phonics Yr 2 Maths Mastery Yr 1 Reading activity	Phonics Yr 2 Maths Mastery Yr 1 Reading activity	Phonics Yr 2 Maths Mastery Yr 1 Reading activity	PSHE All about Me
1:25-2:05 (40 minutes)	Phonics Yr 2 Maths Mastery Yr 1 Reading activity (30 mins)	Science	Computing	RE	PE - outdoor
Break: 2:05-2:15					
2:15-3:05 (50 minutes)	History/Geography My town	Science	Art	Music	Story time 2:45 Celebration Assembly
3:05-3:20	My Happy Mind	Story	Story	Story	
Hometime 3:20pm		-		-	

Year 1 and 2 Summer Term 2024-245 Mrs King and Mrs Bebbington